torsdag 18 december 2014

Nu har vi äntligen bestämt datum...

Bröllop på gång
...för vårt bröllop!! Fyra år är väl inte så farligt att leva i synd?  Den sjätte juni, på Sveriges Nationaldag blir det av. Vill inte avslöja alla detaljerna ännu men så mycket kan jag väl avslöja att det blir ett skärgårdsbröllop precis som vi längtat efter.

Skärgården, här en bild från ön vi valt för vårt bröllop.


Det som till slut fick oss att ta steget var försäljningen av vår lägenhet. Javisst, vi ska flytta också. Inte så långt, bara 75 meter bort till ett annat hus i bostadsrättsföreningen. Från vår lilla mini-trea på 62 kvm till ett jättefin trea på 86,5 kvm. Även denna lägenhet är på nedre botten med uteplats.
Vi fick långt mer än förväntat för vår lägenhet så vi beslöt oss för att satsa en del av vinsten på ett bröllop. Flyttlasset går i mitten av februari. Det ska bli så himla härligt med ett riktigt rum för Sebastian att ha alla sina prylar i så vi slipper ha dem på vårt vardagsrumsgolv.

Vår nya lägenhet. Väggen mellan kök och v-rum ska bort men i övrigt blir det inga förändringar
Under hösten så har Sebastian börjat på förskola här på Söder. Det blev vårt förstaval Stenkolet, något vi knappt vågat hoppas på. Förskolan har ett gediget gott rykte och nu efter fyra månader så kan vi bara bekräfta det. Världens mysigaste personal och barngrupp. Sebastian stormtrivs verkligen och är trygg, glad och utforskar dagligen sin nya värld.

Härliga Södermalm med Danviksklippan, Barnängen och Sofia.

Våra "hoods" med Sofia kyrka till vänster och Barnängen nere till höger

Vi har varit på årskontroll med Sebastian i november. Ulf på Astrid Lindgrens Barnkardiolog undersökte honom och allt såg bra ut. Hans vänstra kammare är något förstorad men det var enligt Ulf ingenting att oroa sig över. Det var inte riktigt lika nervöst att gå dit denna gång. Det känns allt mer avlägset, allt det där jobbiga i början. Vi tänker inte på det längre utom när vi blir påminda av hans ärr på bröstet eller något inlägg i hjärtgrupperna vi är medlemmar i på Facebook. Då skänker vi en tanke till att föräldrar, syskon och barn som kämpar där ute i världen. Vi vill skicka vår första julhälsning i år till er. God jul och Gott nytt år önskar vi i familjen Löfwall-Björkman er alla!