söndag 2 december 2012

Vecka 35

Det går fort nu. Bromsarna tar inte heller. Det är mindre än fem veckor kvar. Det kommer bara säga swish och sen är det dags. Lotta nojjar allt mer. I natt drömde hon om Sebastian och att hon glömde bort att mata honom under flera dagar. Hur hon glömde bort honom på olika ställen. Hemska drömmar. I veckan så ringde de från Lund. Det var Valentina, en barnmorska från Lunds kvinnoklinik som kontaktade oss. Till en början så blev Lotta lite stressad av samtalet, troligen pga av någon slags personkemi/kulturskillnad. Det kom kejsarsnitt på tal som om det vore det självklara valet i vår situation. Men våra läkare har hela tiden sagt att det är bättre med en normal förlossning. Sedan lät det som om hon tyckte att den 2 januari då vi planerar att komma ner var i senaste laget. Men efter en del dividerande så löste sig det och vår plan står fast. Normal förlossning och ankomst Lund den 2/1.

Sebastian

Sebastian har nu fixerat sig med huvudet nedåt. Han ligger därinne upp och ner och sparkar med benen. Vi hittade en bild som visar ungefär hur han kan tänkas ha det därinne just nu.


Senast vi var och gjorde en tillväxtkontroll så var Lotta i vecka 32+5. Då var han ungefär 40 cm lång och vägde 1 864 gram. Han ligger lite under den ideala tillväxtlinjen men det är inget att oroa sig för enligt läkarna.


Lotta

Lotta Löfwall gravid i vecka 35
Fru Löfwall i vecka 35

Lotta har nu gått upp ca 10-11 kg. Hon har en perfekt liten kula och man kan knappt ana att hon är gravid sett bakifrån. Om hon står still vill säga. Så fort hon går så råder det ingen tvekan. Det påminner om en ankas vaggande gång. Lite problem med foglossning gör det smärtsamt att komma upp ur sängen eller soffan efter att ha varit stilla en stund. Jag tycker att hon är jätteduktig och tapper. Nästan inget gnäll och gnöl alls. En del pustande, stönande och stånkande men det är bara charmigt.1 kommentar:

  1. Hej,
    Vill bara säga att jag tänker på er och lille Sebastian varje dag. Lova att höra av er om det är något ni behöver hjälp med. Jag kommer följa er på bloggen. Kram Malin W

    SvaraRadera