söndag 30 december 2012

Dålig timing...

En del personer är helt jävla rubbade. I natt var det någon som brutit sig in i vår bil. Det fanns ingenting i bilen att stjäla så det blev väl en besvikelse för svår att hantera för den svagsinte. Personen tog ut sin besvikelse på bilens inredning. Samtliga spakar runt ratten är bortbrutan. Till följd av det så måste någon typ av kortslutning uppstått så det går inte att starta bilen, det ser ut som ett flipperspel på instrumentbrädan om man sätter på tändningen.

Sönderbruten högersida

Sönderbruten vänstersida
Försökte få tag i försäkringsbolag och verkstad men allt är stängt till på onsdag. Då ska vi enligt plan ta bilen ner till Lund...dålig tajming. Vi får åka lite senare än planerat och först se till att bilen blir bärgad till verkstaden först. Tur att man har en snäll ex-fru som lovat att hämta ut bilen när den är klar.
Personen som gjorde inbrottet är inte bara kriminell utan även uppenbart klantig då han "glömde" kvar tre nytagna passfoton i bilen. Dessa ska överlämnas till polisen på onsdag så får vi se om de via dem kan hitta honom. Det framgår att bilderna är tagna i en fotoautomat i Tyresö och betalda med kort. Det borde räcka för att med lite fotarbete få fram vem det är.

Någon som känner igen den här tomten?

I övrigt så tar vi det ganska lugnt just nu. Lotta har haft migrän de senaste dagarna men den verkar tack och lov ha gett med sig nu. Inga förvärkar eller sammandragningar ännu så det ser, peppar peppar, ut som om Sebastian vill vara kvar i magen ett tag till. Den största oron är annars att han ska få för sig att födas tidigare än beräknat. Imorgon är det nyårsafton och den kommer vi att fira själva tillsammans med Sacco, vår schäfer.

Lotta är nu i vecka 39 och det syns verkligen att det snart är dags. Magen har flyttat ner lite och blivit lägre.

Lotta Löfwall gravid i vecka 39
Lotta Löfwall gravid i vecka 39


Lotta Löfwall gravid i vecka 39
Lotta i vecka 39


Lotta och jag önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!

//Kennet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar